H í r e k,  I n f o r m á c i ó k

Állami horgászjegy igénylése, egyesületi tagjainknak.
 
           Az egyesületünknél korlátozott számban Állami horgászjegy kerültek beszerzésre. Jegyek igénylése, hosszabbítása 2015.03.28.-án 8-9 óráig a tónálRészletek az EGYESÜLETI HIREK menüpont alatt.

        Akik 2015.02.14.-én a (Közgyűlésen) vizsgát tettek vizsgaigazolványaikat a fenti időpontban átvehetik a horgásztanyán.

A jelzett időponttól eltérő időben érdeklődni Kővári József-nél 06 30 244 3708. 

******

 
Stégtulajdonosaink figyelmébe!

        Az egyesület vezetősége kéri a horgászállás tulajdonosok figyelmét, hogy az éves karbantartás alatt hozzák megfelelően használható állapotba horgászállásaikat. Az elhasználódott, elöregedett fa szerkezeti elemeket cseréljék ki, szállítsák el a tűzrakó helyre. Az évadnyitó horgászverseny 06.13. megkezdéséig.

Tisztelettel: vezetőség

********
 
TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS
 
             A hagyományoknak megfelelően március 21.-én Közösségi Munkát szervezünk a tónál. Mindenkit szeretettel várunk, kéziszerszámok korlátozottan állnak rendelkezésre ezért köszönettel vesszük akik kéziszerszámot hoznak magukkal. Stégtulajdonosok se feledkezzenek meg stégjeik környékéről és állapotáról.
 
      A Közösségi Munka szervezői jó gazda módjára egy tál meleg étellel gondoskodnak, a kemény munkában megfáradt horgásztársak energiájának pótlásától.
Egyben örömmel közöljük,
hogy  honlapunk látogatói száma meghaladta a százezret.
 
Vezetőség
*********
 
BESZÁMOLÓ KÖZGYŰLÉS
(Képek a képgalériában!!)
 
         Eredményesen zárult az egyesület évadzáró közgyűlése. Elfogadásra került a elmúlt év gazdálkodása és feladatainak teljesítés. Megválasztásra került a vezetőség és a fegyelmi bizottság tisztségviselői szinte változatlan formában. Elfogadásra kerültek a 2015 évi gazdálkodási terv és feladatok. Elfogadta a közgyűlés sz új alapszabályzatot, horgászrendet és a fegyelmi szabályokat. Több fontos kérdésben szavazott a közgyűlés és hozott határozatot. Többen éltek a felkínált horgászvizsga lehetőséggel és tettek vizsgát. 
         Akik még eddig nem szerezték be az Állami horgászjegyüket vagy nem tudták érvényesíteni azt, kis türelmet kérünk tőlük. Az egyesület elnöke ígérete szerint,  kellő számú horgászjegy kerül beszerzésre (két-három héten belül) és ezt követően lehetőség nyílik az Állami horgászjegyek kiváltására. Erről a honlapon és a tanyán is értesítés fog megjelenni.
 
********
   A 2015 évi engedélyek megváltása
 
Helye: Horgászház
Időpontok:
2015. 02. 21; 28-án: 09:00-10:00-ig
2015.  03. 07; 14.  09:00-10:00-ig
          03. 20; 27.  15:00-16:00-ig           
 
Az ettől eltérő időpontok esetén egyeztetés a gazdasági felelőssel:         06/30-348-1087-es telefonszámon, étköznap 16:00-tól 17:00-ig.

*******

Horgászvizsga lehetőség

Részletek az EGYESÜLETI HIREK menüpont alatt

****** 

 
A legutóbbi vezetőségi ülésről
 
          A vezetőség intenzív munkát végez, hogy a halgazdálkodás és halak védelméről szóló jogszabályokkal (2013. évi CII. törvény és a 133/2013. (XII. 29.) VM rendelettel) hozza összhangba az egyesült  alapokmányait. Kidolgozta és a február 14.-én megtartásra kerülő Beszámoló Közgyűlés elé fogja terjeszteni az egyesület új alapszabályát, horgászrendjét és fegyelmi szabályzatát és több ezzel kapcsolatos határozatot is hozott.

*****

>>>  FÓRUM  <<<

 
 
A horgászegyesület életében sok olyan téma vetődik fel, amikor a tagok szeretnének az egyesület életével kapcsolatos javaslatokat tenni. Mivel a gyűlések időtartama korlátozott és nem ad mindig lehetőséget erre, a honlapon szeretnénk lehetőséget biztosítani a közös vélemény kialakítására. Ennek érdekében indítottuk FÓRUM menüpontot.
      Horgászegyesületi tag vagy?  Regisztrálj te is! Így több információhoz férsz hozzá és elmondhatod véleményedet. 
 
 

 

vissza a címoldalraE-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
Milyen az új oldal?
Eredmények
További szavazások
 


bakodiklapkahe.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu