H í r e k,  I n f o r m á c i ó k

 

Rövidesen kezdődik az ivás!

           Az elmúlt napokban megtartott vezetőségi ülésen az vezetőség megbeszélte az ivással kapcsolatos rendet is. Ahogy ez az előző években, idén a ponty fogási tilalom május 04-től június 12-ig fog tartani.
          Kíméleti terület a tó hátsó növényzettel dúsan határolt területe. Konkrétan a tilami zóna, tanya felőli oldalon az utolsó stégtől (beleértve a földnyelv mindkét oldalát), az ellenkező oldalon az utolsó előtti stégig.
           A tilalmi időben az kijelölt területen mindennemű horgászat és olyan tevékenység ami zavarná a halak ívását tilos!
 
           Ehhez kapcsolódóan kutakodtunk, miért gyenge a ponty szaporulatunk. Minálunk a magas harcsaállományra terelődött a gyanú, ezért oldottuk fel a harcsa korlátozásainkat. A Balaton is ezzel a problémával küzd erről itt egy érdekes cikk: 
 
és az ívás képekben:
 
és amit nem szívesen látunk, de a háló nem válogat:
 

******

Nyilvántartás pontosítása.

Az egyesületi tagok részére fontos információ az EGYESÜLETI HIREK menüpont alatt.

*******

ÚJ MENÜPONT!!

 

               Új MENÜPONT-tal "Gyakori Kérdések (GYIK)" bővült honlapunk. A menüponttal segítséget szeretnénk nyújtani egyesületi tagjainknak eligazodni a horgász szabályok között. Ha Neked is van ilyen kérdésed ami másokat is érdekelhet, bátran írjál és a válasszal együtt felkerül a menüpontba. (A kérdés lehet az egyesületi élettel, vagy horgászattal kapcsolatos, vagy okmányok vezetéséve, tavunk élővilágával, stb.)

*****

Rendkívüli Közgyűlést,

                               Zártkörű horgászverseny,
                                                                         Vezetőségi Ülés.
 
       Mindezek egy napon 2015 április 25-n. A Közgyűlésnek egy napirendi pontja volt, az egyesület új Alapszabály, amit a Közgyűlés egyhangúlag elfogadott.
          Ezt követően jó hangulatban zajlott az horgászversen és mindenki jóízűen fogyasztotta el a versenyhez járó egy tál ételt is.
         A vezetőségi ülésen áttekintésre kerültek az aktuális feladatok, mint a további versenyek megrendezése, a ponty tilalmi idő és zóna kijelölése az ivási időszakra stb.
 
*****
 
TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS
 
             Sok feladat  adódott a idei tavaszi munkák alkalmával. A jó idő ellenére a korábbi évekhez képest kevesebben tudtak eljönni, de akik ott voltak keményen kivették a részüket a munkákból. A közösségi munkák elvégzéséhez még számos alkalom kínálkozik a "Programok, rendezvények" menüpontban megtalálhatók. 
 
(A közösségi munkáról képek a képgalériában.)
 
*********
ÁLLAMI HORGÁSZJEGY
 
       Az idei horgászidénytől tavunkon csak érvényes Állami horgászjeggyel lehet horgászni. A 2015 évi Állami horgászjegyek beszerzése illetve meghosszabbítása egyesületi tagjai részére, telefonon történő egyeztetést követően Kővári Józsefnél (tel.: 06 30 244 3708) lehet .
 
******
 
   A 2015 évi engedélyek megváltása
 
Helye: Horgászház
Időpontok:
2015. 02. 21; 28-án: 09:00-10:00-ig
2015.  03. 07; 14.  09:00-10:00-ig
          03. 20; 27.  15:00-16:00-ig           
 
Az ettől eltérő időpontok esetén egyeztetés a gazdasági felelőssel:         06/30-348-1087-es telefonszámon, étköznap 16:00-tól 17:00-ig.

*******

Horgászvizsga lehetőség

Részletek az EGYESÜLETI HIREK menüpont alatt

****** 

 
>>>  FÓRUM  <<<
 
 
A horgászegyesület életében sok olyan téma vetődik fel, amikor a tagok szeretnének az egyesület életével kapcsolatos javaslatokat tenni. Mivel a gyűlések időtartama korlátozott és nem ad mindig lehetőséget erre, a honlapon szeretnénk lehetőséget biztosítani a közös vélemény kialakítására. Ennek érdekében indítottuk FÓRUM menüpontot.
      Horgászegyesületi tag vagy?  Regisztrálj te is! Így több információhoz férsz hozzá és elmondhatod véleményedet. 
 
 

 

vissza a címoldalraE-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
Szükségesnek tartod-e a halfogások regisztrációját?
Eredmények
További szavazások
 


bakodiklapkahe.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu