H í r e k,  I n f o r m á c i ó k

TANULSÁGOS ESET!!

Részletek az EGYESÜLETI HIREK menüpont alatt.

*******

Napijegy árusítás.

Újra van napijegy árusítás a tónál, naponta 06 -10 óráig.  

Napijegy árusító Körmendi Attila.

*****

 

Változás a tógazda feladatok ellátásában!

Részletek az EGYESÜLETI HÍREK menüpont alatt.

*******

KLAPKA KUPA horgászverseny

       Meleg időben, mondhatnánk, kánikulában került megrendezésre a horgászverseny. Az idő ellenére szinten minden horgászhely elkelt. A horgászok lelkesedésén nem, legfeljebb a halak kapókedvén lehetett érzékelni a meleg időt.              Sokan izgultak milyen szerencséjük lesz a sorshúzásnál, kik kapják meg a népszerűbb, jónak tartott helyeket.
              Végezetül nem a szerencsésebb helyhúzás döntött, inkább a horgásztapasztalat döntött. A legeredményesebb horgász aki egyben a legnagyobb halat is fogta Rakó István horgásztársunk lett második helyezett Aranyosi Attila, harmadik helyezett Gergely József horgásztárs. 
(Képek a képgalériában.)
*******

ÚJ MENÜPONT!!

 

               Új MENÜPONT-tal "Gyakori Kérdések (GYIK)" bővült honlapunk. A menüponttal segítséget szeretnénk nyújtani egyesületi tagjainknak eligazodni a horgász szabályok között. Ha Neked is van ilyen kérdésed ami másokat is érdekelhet, bátran írjál és a válasszal együtt felkerül a menüpontba. (A kérdés lehet az egyesületi élettel, vagy horgászattal kapcsolatos, vagy okmányok vezetéséve, tavunk élővilágával, stb.)

*****

Rendkívüli Közgyűlést,

                               Zártkörű horgászverseny,
                                                                         Vezetőségi Ülés.
 
       Mindezek egy napon 2015 április 25-n. A Közgyűlésnek egy napirendi pontja volt, az egyesület új Alapszabály, amit a Közgyűlés egyhangúlag elfogadott.
          Ezt követően jó hangulatban zajlott az horgászversen és mindenki jóízűen fogyasztotta el a versenyhez járó egy tál ételt is.
         A vezetőségi ülésen áttekintésre kerültek az aktuális feladatok, mint a további versenyek megrendezése, a ponty tilalmi idő és zóna kijelölése az ivási időszakra stb.
 
*****
 
TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS
 
             Sok feladat  adódott a idei tavaszi munkák alkalmával. A jó idő ellenére a korábbi évekhez képest kevesebben tudtak eljönni, de akik ott voltak keményen kivették a részüket a munkákból. A közösségi munkák elvégzéséhez még számos alkalom kínálkozik a "Programok, rendezvények" menüpontban megtalálhatók. 
 
(A közösségi munkáról képek a képgalériában.)
 
*********
 
 
>>>  FÓRUM  <<<
 
 
A horgászegyesület életében sok olyan téma vetődik fel, amikor a tagok szeretnének az egyesület életével kapcsolatos javaslatokat tenni. Mivel a gyűlések időtartama korlátozott és nem ad mindig lehetőséget erre, a honlapon szeretnénk lehetőséget biztosítani a közös vélemény kialakítására. Ennek érdekében indítottuk FÓRUM menüpontot.
      Horgászegyesületi tag vagy?  Regisztrálj te is! Így több információhoz férsz hozzá és elmondhatod véleményedet. 
 
 

 

vissza a címoldalraE-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
Szükségesnek tartod-e a halfogások regisztrációját?
Eredmények
További szavazások
 


bakodiklapkahe.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérkép
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu